1004

1004 or 천사 means angel. But somehow it also has another meaning and well… its interesting, so I post it here. xDBeDzdABCEAA3xEW.jpg-large

Why do I make this entry? Because I’m fvcking excited wif their comeback. I dont even care if it’d not be BIG HIT or it’d even flop, seriously I dont care. I’m just happy I’ll get 13 new songs in OMG their FIRST FULL ALBUM! Its their first full album, no more mini album wif just 5 songs. Idk I get emotional because of this… because this is what they want. Honestly, I feel bitter when their tour hurt them in SK. They’re not that ‘big’ but they left for tour and ofc their fandom will slightly decrease, too. People say they’re fading after Bad Man, and man, you will never know how much that statement hurt me.

But you know what?

I was sad. But then I know something that I always give for them; respect.

Bad Man itu lagu yang punya makna dalem, soal kehidupan politik di SK, yang bikin masyarakat sono menderita gara-gara pemerintahnya sendiri. Nah, media bahkan nutup-nutupin soal news sang ‘petinggi’. Mungkin pada masih inget beberapa bulan lalu heboh soal masalah seleb wamil ke panti pijet? Atau beberapa pasangan artis yang mendadak kebongkar? That’s how press blocked the political news (said Korean youth). Yongguk saw that, dan Yongguk pingin manfaatin influence-nya (seenggaknya ke fans B.A.P sendiri supaya lebih aware sama isu-isu kemasyarakatan dan gak melulu tutup mata sama hal-hal semacam itu). Yongguk mungkin gak punya influence yang besar, siapa sih dia? Dia cuma leader idol grup yang bahkan mungkin gak semua orang denger lagu mereka. Tapi… usaha dia, inisiatif Yongguk buat bener-bener manfaatin ‘secuil’ kepopulerannya di kalangan fans yang memang para remaja… men I was speechless.

Sebelum itu saya gak tau apa-apa soal lagu Bad Man, kecuali its just B.A.P-typical song. And I love it, tbh (padahal banyak yang gak suka. Haha). Bad Man is my jam (every B.A.P songs is my jam tbh ._.). Dan setelah saya tau soal sejarah (?) lagu itu, ya… seperti yang saya bilang, saya makin respect sama mereka, sama Yongguk terutama.

Soal Live on Earth, tur mereka itu… kadang saya memang menyesalkan kenapa TS buru-buru bikinin tour ke luar negeri buat mereka di saat fanbase mereka belum kuat di SK. Tapi… Yongguk pernah bilang, tur ini adalah salah satu hal terbaik yang mereka capai di tahun 2013. Dan gimana saya bisa terus-menerus menyesali sesuatu yang justru bikin mereka bahagia sepanjang tahun kemaren? Saya gak bisa. Akhirnya, saya ikut seneng. Pencapaian mereka banyak, saya bangga. Persis kaya emak-emak pake daster yang bangga liat anak kecilnya mulai masuk es-de (kenapa… mesti emak-emak… yang berdaster? ;3;)

So, their time will come. Always thankful for that. Saya bersyukur ajah sekarang sudah bisa liat mereka punya album pertama. Alhamdulillah sekali rasanya.

Dan seperti yang saya bilang, saya gak peduli lagi sama chart ato piala ato apa pun yang belum B.A.P capai. Kali ini, saya akan menikmati karya mereka seperti yang biasanya saya lakukan setiap hari. Hehehe. So, this is it! Its the 1004 time! ^-^

ANGEL NUMBER 1004

Number 1004 is made up of the energies and vibrations of the number 1, number 0 appearing twice, amplifying its influences, and number 4.

Number 1 brings its attributes of new beginnings, ventures and projects, attainment, courage, action and ambition, motivation and progress, self-leadership and assertiveness, achieving happiness and fulfilment.  Number 1 also tells you that you create your own realities and experiences in life.  

Number 0 magnifies and amplifies the energies and attributes of the numbers it appears with, and resonates with the Universal Energies and the ‘God force’.  The number 0 resonates with eternity and infinity, oneness and wholeness, continuing cycles and flow, and the beginning point.  Number 0 stands for potential and/or choice, and is to do with developing one’s spiritual aspects.  Number 0 is considered to represent the beginning of a spiritual journey and highlights the uncertainties that may entail.  It suggests that you listen to your intuition and higher-self as this is where you will find all of your answers.

Number 4 resonates with hard work and effort, building solid foundations, stability and practicality, honesty and integrity, system and order, dependability, our passion and drive, and achieving success.  Number 4 relates to working determinedly towards achieving our goals and aspirations.

Angel Number 1004 is a message from your angels to be careful what you wish for, as you just might get it.  Stay positive, optimistic and practical to ensure that you manifest what you want, rather than what you don’t.  Building strong foundations from well-laid plans ensures future stability, progress, and success.  It asks you to put your efforts and focus towards your long-term goals and aspirations and encourages you to work with your purpose, passion and drive.  Angel Number 1004 is a message from your angels that you are to courageously step forward in the direction of your true life purpose, and trust that the things you require will manifest when needed in your life.

The repeating Angel Number 1004 is a message from your angels that your thoughts, feelings, emotions, actions and overall outlook are being positively boosted by your angels so that you can continue to manifest all that you want and need in your life.

Angel Number 1004 tells you that what you put your efforts towards will reap rewards in the future.  If you act with caution and wisdom you will be successful in business, money matters and life in general.  Begin worthwhile projects that will bring long-term benefits and future success.

The message of the Angel Number 1004 can also be ‘careful what you wish for ….’

cr: sacredscribesangelnumbers

13 thoughts on “1004

  1. prok prok prok .. *sorak sorak bergembira … noh anggka angkax cantik benar .. jadi ingat leader SJ .. kkkkkk .. kapan liris nih album unn..

  2. ciyeeh~ sudah lama sekali rasanya.. sejak terakhir kali kamu bikin postingan kayak gini? haha
    yes yes! dari semua yang ditulis, rena setuju semuanya hihi. :3
    dan yaaaa! ahirnya mereka rilis full album, ikut syeneeng :))

  3. aku juga sukaa B.A.P (terutama yongguk oppa) *v* dan aku setuju bangeet sama kamu tentang lagu badman… Yongguk oppa bener bener menawarkan sesuatu yang beda, ga kaya lagu lain yang kebanyakan tentang cinta~~ Dan yeaahh akuuu juga excited bangeeet sama comeback merekaa ini *\^_^/*

    • AWW AWW KYAKYAKYAAAAAAA~~ kebetulan biasku si daehyun sih… hihihi.. cuma sering loncat2 ke yongguk juga. HAHAHAHA…
      Yeps yeps, mari ber-excited bersama! \o/

  4. dan pas liat postingan ini inget pernah bilang kalo bap ngeluarin full album bakal beli….dan sekarang takut nyesel setelah beli ;-; uah gamau beli album tapi ya gitu….

  5. Sumpah… Setuju banget sama Postingan ini😀. Eonnie kah? Aku Betty 99L bias : All member🙂.
    Perkenalan. Aku baru baca ini…
    Ah ya, bener… Sebenarnya ngga ngarepin banyak. Dari dulu, pengen banget lagu2 B.A.P banyak gitu :3. Dan yah, sampe sekarang, 13 lagu itu ngga pernah kelewat seharipun :v.
    Huaaaaaaaaahhhh… Tapi ternyata kita dapet 1st win kan? Bangga banget hhihihihihiih… Sekarang mereka di Paris kemarin baru aja di London. Aaaahhhh mereka ngga capek ya? Pengen banget bilang ke TS, kasihlah Oppadeul istirahat walapun cuma 3 bulan. Setidaknya, jangan comeback 3 bulan sekali kek kebiasan Oppadeul… Mereka juga mesti sehat kan?
    Oke sampe sini aja :D…
    BETTY.

    • Oh, halooo Betty! \o/ Iyah, sepertinya (?) aku eonni, 93L. ^^; Bias… susah, suka naik-turun. HAHAHAHA…
      Sama banget dong, kayanya gak bosen dengerin semua lagunya huhuhu. T^T
      Sebenernya tur yang taun ini jadwalnya gila banget. Mana ada konser tiap 3 hari sekali kaya gituuu?! Pingin mencak-mencak rasanya, tapi ya gimana… liat mereka di luar itu kayanya seneng banget malah sumringah gitu, jadi batal ngamuk2nya. ;~;
      Makasih suda mampir ya Betty! ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s