He is Him

I try to understand him, I always do. But then as much as I try, I just can’t. I’m trying to get deeper into him. Then I sink and lost. I just can’t understand him. What kind of person is he? He’s like… the scary arrogant guy for the God sake! But then, he’s just like a lovely cute guy. He likes kids. He is ramyeon addict –he said ramyeon is the gift from God *rolling eyes. He befriend with Tigger. He is calm. He is… him.

BdDeiwrCAAAVxvT

He once wore the oxygen mask, because of his difficulty of breathing right after the performance. But he was smiling after recovered. He was embarrassed, he said. But the fact that he SMILED because of that difficulty of breathing makes me know; I will NEVER understand him. I mean, can he be more careful and aware and concern with his /God/ own /damn/ health?

He said: “I was out of breath earlier before but it’s okay now.” *smiling –F SMILINGHUUUGAAAAHUUUGAAAAA*

One of many comment: “Yet he still smiles even though its hard for him to breathe omg he is really ㅠㅠ”

The way he smiled… can he… I mean… IF you are embarrassed then at least /please I beg you to/ take care of yourself /much and more/ better, you know what I’m saying?

Its not because he caught on wearing oxygen mask, its for everything else. He’d know what I’m talking about anyway. I’m worry but I think it wont make he pleased, so in case he doesn’t like for being someone else’s concern source, the only way is he need/have/must to take care himself better. Eat more. Sleep more. Work more, ofc. I’m still anticipating his next work anyway.

I respect him, I really do. He’s the one who never fail for me to let my respect got higher and higher everytime. This is why I don’t wanna see that kind of photo anymore, I don’t wanna hear any story about how he ‘befriend’ with oxygen mask. But then once again, he is him. He was him, he is him, he will always be him.

Don’t be hard on yourself…

Anyway HAPPY NEW YEAR 2014 EVERYONE! \o/

17 thoughts on “He is Him

    • Induk (?) kelinci /baca: leader b.a.p hohoho
      Selamat selamat! \o/
      Sempet sih, mau publish Another You juga rencananya di bulan januari. ><

  1. hahaaha.. namax juga pullalbum unn… klw dapat bisa kuras(?) habis uang saku berapa bulan yaa… kkkkkk .. udah unn nunggu si Eunhae album ajah ..biar senang hati dikiit(?) *V

    • Um.. masalahnya… kemaren juga abis belanja dvd b.a.p juga kan terus sekarang mereka mau rilis pulalbum aku miskin aku mau jual jiwa aja siapa tau laku. T^T
      Album eunhae emangnya kapan? Belom…..pingin. ^^;;

  2. Huuuummm tuh kan udah ada koleksian(B.a.p) nya . tpi ini unn Full album .. F.U.L.L A.L.B.U.M !!! .. kkkkkkkk jawaban unn kok semerenaa(?) itu ya.. *gg hbis ngakak #Deepbow ….

    february nih tepatnya tgl 26 unn…. Album lho unn Albuumm ..🙂😄

    • Abis semuanya yang aku punya suda abis diambil (?) mereka aku capek huhuhu…

      Aah~ 2 hari sebelum ulang taun. /.\ Aduh jadi binun mau beli ato gak aduh hyukjaeh…

  3. mwo ??? … Tangkap unn tangkap mereka(?) … Nah .. inii tuh namanya namanya kesempatan, kesemptan dpat kado langsung dri Poo ( perantara bayaran ) *kkkkk … udah aq bayangin kalau unn jadi ambil nih album yang pasti nih udah ada special(?) #JihYuk …aaaaaa. *kok aq yg histrriss ya *lol

    ciieee yang tahun lalu di atas pemandangan malam(?) *kalau gg salah gitukan simpulx …. Entah cerita apalgi yg dtg dlm ultah unn kali ini ^^

    • maunya nangkep biepi terus dikurung biar gak bisa bikin orang2 lain bernasib sama kaya aku… ;__;
      HAHAHAHA.. tetep aja tapi ujung2nya yoo mesti bayar albumnya si poo (plus hae) ya. Mereka selalu salah pilih tanggal rilis album huweeeee………..

      Hihihi.. masih inget aja sih. xD
      Um.. apa pun yang dateng di ulang taun kali ini, semoga masih bisa tetep bersyukur. /.\

  4. laah ????? Aku gg ikutan ya unn .. kalau kurungin oppadeul#Suju .. anaa maaooo … kkkkkk.. tpi kereen banget nih beapi(?) …. gk sabar tunggu De El diluar ajah (laah )
    jihahahahaaa salah tanggal gimna unn justru itu kejutan awal buat eonni lah habis itu ditinhgal si Poo pergi tur(?) ma Simanis(?) itu … Amiiiinn dahh buat pemintaan kalimt yg terakhir tuh … Yg penting tetap sehat n Lebih kuat lagi hadapi fananya dunia ini ….

    hahaaaaa *Tuh kata2 baru keluar dri dlm sudut lemari😄

  5. Nangis plis nangis T.T
    He is the best leader. Dia bener2 aduh ngga pernah berhenti menginspirasi ituloh eonnie! Masa ya di gelang, di gelangnya ni eonnie ya? Belum tentu keliatan kan dikamera? Tapi dia pake itu. Dengan tulisan “Be the Change” ya ampun untung aja tu keliatan sma mata babyz yang sliweran itu. Tau deh dia bener2 malaikat Q.Q dia… Adalah dia. He is Him :3 hehe
    BETTY.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s