How Are You

I guess this lyric have some mistakes. ><

Anw~ I’m back here so lets finish chapter 8! *suggesting my own mind. x’D*

Omet

HOW ARE YOU~

I’m sorry, it was so hard back then
I’m sorry, I was so young back then
I’m sorry, I didn’t like you being different from me
I might have run away from you but

When I wake up alone in the morning, I look for your message
I draw your face in the strange sky outside the window
Your voice that first whispered love to me, your lips that spoke of our end
I can’t erase any of it – how about you?

I love you – words that weren’t so hard back then
I love you – now I’m afraid to say it
I love you – will I ever be able to tell you again?
Honestly, I can’t find any courage so I just live each day with bitter smiles but

When I wake up alone in the morning, I look for your message
I draw your face in the strange sky outside the window
Your voice that first whispered love to me, your lips that spoke of our end
I can’t erase any of it – how about you?

I keep breaking down, I keep getting weaker
Take me out from being trapped in these thick memories

Just like the beginning when I wasn’t tainted by reality, when I didn’t know how to calculate
I want to go back to the times when I approached you with just my heart alone
I’m still hurting at the growing memories, how about you?

 

17 thoughts on “How Are You

  1. hampir 1 bulan Shela ga ada kabar..
    di tunggu sambungan MY ^^
    sudah musim liburan ini..Happy Holiday to Shela and all readers..
    Merry Christmas ^^

  2. MY8, kyaa, i’ll wait eonni~
    never heard this before.. aku ga terlalu tau kegiatan mereka, yg dulu ataupun yg terbaru..
    padahal aku sendiri sadar kalo DBSK ituh daebak.. powerful performance, funny, apadeh pokoknya..
    yeaah, liriknya menyentuh, menggalau, dan cocok sama jalan cerita Marry yoo..
    “your lips that spoke of our end” mereka ga bakalan putus kan?
    “Take me out from being trapped in these thick memories” ini bukan berarti eunhyuk mau lupain kenangan masa kecilnya bareng jiyoo dulu kan? engga kan? i’m really worried about it.. konfliknya banyak banget, tapi aku masih berharap mereka gabakalan pisah.. udah nikah, gaboleh pisah dong ya~ hehhe..

    • Lalala~ jangan khawatir. Lirik lagu ini gak ada hubungannya sama MY. :’D
      Sebenernya juga donlot lagu ini gara2 denger di SSTP kok. Kekeke~ Bukannya dari awal donlot lagunya. Hehe..

      • aduuh~ syukurlah.. T^T
        kirain ada hubungannya, ternyata engga TT_TT..
        soalnya di balasan komen yg sebelumnya*blsan komen org sih sebenernya*, eonni blg ‘anggep aja ini awal MY8 yg bklan publish soon’, jadi aku kirain lirik ini emg berhubungan..
        ngg, ttg MY, fighting yaah eonni, semoga eonni dapet ide2 yg bisa bikin reader berdebar-debar, gigit jari, bantal, dan eunhyuk*apadeh*, pokoknya iri sama manisnya cerita mereka, kaya part-part sebelumnyah.. ooh, iya, mesranya ditambah dong eonn.. hihihi~ >,<

      • Maksudnyah awal postingan sebelum MY lanjut. xD Kan nda asik kalo tiba-tiba langsung apdet MY nda pake pengantar. Walopun nda nyambung juga. Hohoho~
        AMIIINN~ Tau aja lagi stuck. T^T

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s