731 Days of JiHyuk ^-^

[JiHyukism] 731 Days

=========================

July 10, 2010 – July 10, 2012

Whooooaa~ Time does fly so fast, doesn’t it? It’s been 2 years, 731 days for exact, I’ve been in love with you, Lee Hyukjae-ssi. And actually 3 years I’ve been living in this ELF world. Wow! :’D Banyak kejadian di rentang waktu itu ya… but of course most of them are smile(s). ^-^

Sooo happy, for having this 2 years with you. Hehe~

Bahagia banggets yah kita, ngerayain anniversary barengan ama birthday-nya Heechul Oppa. :3 Jadinya kan aku gak pernah lupa anniversary kita, Poo. Muahahaha~ xD

Wut should I say..? Having you as my man in my world is the greatest thing for me. Thank you, karna sudah merelakan diri (?) buat jadi Poo-nya Yoo. And sorry, karna sudah mencemarkan namamu yang kadang dikait-kaitkan ama Choi Jiyoo, JiHyuk, etc.

Sekarang ditambah lagi kehadiran Yoon yang bakal jadi bayang-bayang bapaknya. HA HA HA~ xD

Mmm… sebenernya gak usah ngerayain hari ini pun gak papa, aku juga suda bukan ada di umur yang bisa ngerayain hari ‘fiction’ kaya gini. Hehe~ Tapi aku pingin, selalu pingin mengenang *ciyee~* setiap hari yang berhubungan sama kamyu loh. Aku baik, kan? xD

My wish yah… not much but we’ll long last *eaea* Dan tentu aja masih ada 365 hari selanjutnya buat 3rd anniversary kita, 730 hari lain buat 5th anniversary kita (okeh, mau sampe kapan kita ngerayain kaya ginian? xD)

HAPPY ANNIVERSARY FOR ME, and ME, and MYSELF, and YOU! ^-^

I love yooouuu~ Just don’t show your sexiness too much so I wont get mimisan. -..- (Kidding~ Do whatever you want, I know you always know what you’re doing, what you want, and what your dreams are, so… FIGHTING!)

Another cupcake(s). Nyoba-nyoba usul kotak susu stroberi ama sepatu cowok. Haha~ I’m not sure that you notice, but those shoes are Poo’s. I changed the color. Harusnya item, alasnya putih, tapi berhubung takut kaya sepatu anak es-de yah… diganti. xD

Ah, stroberinya ada 3. Mintanya 2 sih, tapi dikasih 3. Anggep aja itu Poo, Yoo, ama Yoon. :*

Warna alasnya itu silver+ungu. Silver dari AllRiseSilver aka Eun, ungunya dari warna kesukaan Yoo. xD Teteup ada daun semanggi. Hahaha~ Bener-bener pelarian yang pas banget setelah kejadian pahit. :’*

Thank you, for always being the one who make me fluttering. :”> Thank you, for always being a special man in my world. :* And thank you, for always being there; the place that visible to my eyes, don’t even dare to disappear anymore…

I… think I will never get someone like you, but I know someday I will meet someone else. For now, I just wanna be with you, being your yoo. I’m extremely happy though.

And of course, lemme write more stories about us. I, somehow, am glad to know people love us as Jihyukism. I never thought I’ll spend my time to write, but I know I enjoy it. ^-^

Because somehow, I know I own you in my world. If someone do appreciate our stories, I’m feeling the endless joyful~ xD

I LOVE CHUUUU~~~ :***

HAPPY ANNIVERSARY, LEE HYUKJAE! ^-^

Endless kisses from YOO.❤

p.s: I enjoy ur Gulliver. Good job! ^-^ S.J in the house, make way for the new king! YEAA~!

p.s II: Why I always have a bad day in such this excellent day? Bad… Bad… Bad…

17 thoughts on “731 Days of JiHyuk ^-^

  1. Sangeil chukkaeeeeeee ^^
    Hope u’ll always happy..Keep smile in u’r day.
    just make smile,like a gummy smilenya hyukjae oppa aka POO.^^

  2. I… think I will never get someone like you, but I know someday I will meet someone else. For now, I just wanna be with you, being your yoo. I’m extremely happy though /brb ambil tissue ;;_____;;

    Lee Hyukjae-nim & Choi Ji Yoo-yang, Chukhahamnida… (^-^)
    Kata-katanya Yoo buat Poo itu… selalu sukses ngebuat yang bacanya jadi terharu.. T^T

    Longlasting My favourite couple. Seperti yang pernah kaka bilang, tiap liat Poo dimanapun, pasti yang kebayang diotak kaka adalah seorang Choi Ji Yoo *Jihyukism syndrom detected* kkkkkk xD

    • *sodorin tisu kotak*
      Kamsahamnida, Eonni~ ^-^ :*
      Terharu kenapaaaahh? Ini ungkapan buat orang yg jauh di mata, jauh di hati, tapi deket di pikiran. Cihuuuuy~ xD

      HA HA HA~ makasihh banyak suda mengingat Choi Ji Yoo dari diri Lee Hyuk Jae. Yoo terharu.. ;_______;

  3. Happy anniversary!!chukkae chukkae*tiup terompet*

    moga makin cinta ma poo nya..n jihyuk trus berlanjut ampe hyuknya bangkotan.*d lempar sendal*

    jihyuk jjang!!selalu nunggu ff baru dari jihyuk kopel..keep writing eonn!!

  4. MINTAAAAA CUPCAKENYAAAAAAAA :p
    eh jangan ding, sayang kalo dimakan hahaha xD
    udah 3 tahunan baru ada yoon yaa, yoon punya adek dong hahaha
    /plak/
    hepi eniperseri~~ :3

  5. waaaah daebaaakk udah 2 tahun yah poo n yoo
    Chukahamnidaaa…
    Mogaa makin langgeng dan buruan yoon ditongolin… Gk sabaar…
    And congrats again…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s