Minifantasy

Wanna share some stories from my fave Victoria’s author. ^-^

 ***

The very first fanfic of her I read is.. You Said Remember Me. Cerita complicated soal Victoria, her scary stalker, and the detective Donghae. I can imagine his image as detective though. xD Yang aku suka di YSRM itu, gambaran dia soal Victoria ama Donghae, it was just too perfect. ;;~~~;;

I adore her so much~

And some Hyuktoria that she’d written! Omaigaaaaaaahh~ I thought I can’t imagine them as pairing, but she wrote it so well. I kinda hope Hyuktoria can be real in any moment. xD Karakter Hyuk tetep playful, bright, and make me fall again. ;___;

Hyuk is being a secret man for Victoria when Donghae wasn’t around her, and it made his image perfectly suit in him! xD

You Said Remember Me

 Starring: Lee Donghae & Victoria Song

And nao nothing’s can make me happy butYOU SAID REMEMBER ME II! ;;~~~~;;

She did write YSRM II.. It’s getting more amazing, adorable, sweeter~ I love all the characters that she wrote there, Victoria, Hae, Hyuk, Changmin, Yuri, Nana. I love them all..

In this sequel of YSRM, the triangle love is shaped. Hyuk becomes gloomy and I think he just love Victoria but didn’t get deeper as Hae did. But still, I can see Hyuk’s special posisition in Victoria’s heart. Hae is the most important person for her, but Hyuk is important to her as well. 

 You Said Remember Me II

 Starring: Lee Donghae & Victoria Song

I wrote too much, but I wanna write more though. It’s been my 2nd time I adore an author, first is Indonesian-used-to-be-an-ELF (Teuk’s biased), I adore her so much. I learnt write fanfic for her, and eventho she’d stopped being an ELF, I can still remember her as my great tutor. ^-^

Second is this Minifantasy! My first english fanfict author. I adore her as much as I adore that Indonesian fanfict author.

She is the typical a long-story-written author. Chapter-chapter fanfictnya sama sekali gak bisa dibilang pendek, dan ceritanya gak melulu soal romantisme, kadang ada actionnya, sudah 3 tulisannya yang pake latar belakang polisi dan kriminalitas. She’s though, and GREAT! ^-^

Eventhough I read her story just because Victoria Song, I feel lucky to read her story. :3 Soalnya dia selalu bisa nempatin karakter Victoria dengan amat sangat sempurna.

Same wif Hyuktoria, I never see the possibility oh Haetoria, but through Minifantasy, I adore Haetoria as well as Kyutoria and Hyuktoria. ^-^ 

I’ve been stalking (?) her and found another story of Victoria Song that she wrote. xD

 Defence: Victoria Song, Ok Taecyeon, Lee Donghae, Im Yoona

 Defence [Oneshot]

 Their Kingdom Panorama: Victoria Song, Lee Donghae, Cho Kyuhyun

 I Thought of You: Victoria Song, Lee Hyukjae

I love Defence, but do not really like the ending. >< She felt sorry for kill Victoria in there~ xD

Their Kingdom Panorama. Well, I like it, it has Cho Kyuhyun which it means Kyutoria, but I adore Haetoria more, in there. I don’t finish it yet. >< Ah! And Kyuhyun’s character in there was… KYAAAA~~~!!

And of course I enjoy Hyuktoria in there! xD 

Enough for my mind about fanfict, Minifantasy and her stories. Just wanna share my fave, will feel glad if you can enjoy her stories like I do. ^-^

-Yoo404-

8 thoughts on “Minifantasy

  1. YAY! referensi baru nih buat bacaan. aku juga suka baca di asianfanfics onn. aku punya 3 author favourit disitu😀 pernah baca “Slow Motion” atau “Reset” onn? aku suka banget dua author dari 2 cerita itu. yang satunya dari malay satunya dari perancis tapi cerita mereka seperti nyambung antara satu sama lain. mereka menyesuaikan cerita antara satu author dg yg satunya, bahasanya bagus bgt, dan jalan ceritanya gak gampang di tebak (tebakanku sering bgt salah tentang kelanjutan ceritanya XD) kalau author yg satunya lagi bener-bener pake perasaan, mereka ber-3 bagus bgt deh.

    makasih udah sharing onn, aku sering kesulitan nyari author yg bener-bener bagus n bisa buat aku enjoy. terkadang yg di “featured” itu malah gak menarik *plak*
    sekali lagi thanks for sharing~

    • wah.. nanti deh aku cari judul itu.🙂
      Tapi biasanya onnie baca disana ya yang cuma victoria song.. ^-^;
      makanya kan yang disharing cuma yang any-toria disini. xD
      sama-sama yaa~😀

      • coba aja onn siapa tau onnie suka, yg ngerekomendasi ke aku dulu itu shasha onnie🙂 (aka shalof)
        kalo yg “reset” pilih yg author nya “eternalsnow” soalnya banyak bgt yg judulnya reset di AFF
        yg “slow motion” itu author nya “taengoo123”
        i enjoyed it a lot hope you’ll enjoy it too^^

  2. SETUJUUUUU!!!
    best author I have known Forever~

    bahkan aku sampe nyimpen You said remember me I and II ke ms.word
    mskipun nie jari ampe kriting, buat copy-paste bolak-balik! hehe 😀

  3. YOO~ mwahahaha
    aku baru baca ff completed yang di publish di blognya hyena onn~ sangat” keren n sukses bikin aku nyengir” sendiri depan notebuk! nyahahha
    dan pas baca awal”nya, aku langsung mikir ‘ni anak keracunan YSRM’
    wkwkwkw #digampleng
    kenapa? soalnya ada donghae yang jd detektip pula, n hyena jd fotografer kriminal, taukah? aku lgsg bayangan hyena onn berubah wujud jadi hyena versi cewek! #slapped
    trus lee byul nuna~ aku.. aku bayangin dia itu song qian~ mwahahahah #dan sepertinya saya mulai gila

    dan terakhir: kecanduan ffnya minifantasy dong bininya ichul yg ini :3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s