[010111] Eunhyuk Fancafe Update

Bagus bener, bukannya taun baru pulang kampung, sempert2nya ngapdet fancafe. Hehh~ did you ever know that I miss you a lot lately? *okay, ignore this* Eniweii, happy new year for you and happy birthday for Mings oppa~~~😀

It’s already 2011!! Everyone….^^
I think 2010 was a year where I was really busy and everything turned out differently than I
thought it would that I self-reflected on my conducts.
Because of that, I was able to meet the new year happily~
For my life and for Super Junior, 2011 will be an important year that I’m really happy to start the
new year!!! But I think this year again will turn out differently…
and many good things will occur!!!!
Also, everyone, health is the best thing~ So, don’t ever get sick~
You have to not get sick so that you can continue to cheer for us!!ㅋㅋㅋㅋ
Really really happy new year!!!! I hope you earn lots of money~ study well~
I hope everything you do will be successful that you will become daebak!!!!!!
In 2011, I’ll become Eunhyuk who grows immensely~ Everyone fighting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Source: Onsaemiro fancafe
Translated by Minnie @ SUJUISM.BLOGSPOT.COM
TAKE OUT WITH THE FULL CREDITS
DO NOT ADD YOUR NAME TO THE CREDITS

PS: gambarnya itu ucapan selamat tahun baru dari Unyuk, bukan fancafenya. Ga mungkin juga pendek gitu artinya sepanjang ini. Kekeke~ Abis aku males ngupload foto dia, jadi tulisannya aja. Biar pada tau kalo tulisan unyuk ga bagus2 amat. #plakk

Ngomong2 soal sakit, harusnya kamu yang ga boleh sakiiit, Lee Hyukjae-ssi!! Kalo kamu sakit, siapa yang bakal jadi penyemangatku?😦 Also, I’ll study well since you ask me so. But about earn money.. it’s still your job, honey~~~😄 Err.. just take care urself in there. Eat well and be healthy in this year, promise me? ^^

Dan soal penampilanmu di MBC, I’m so sorry, but seriously, I laugh a lot~~😄 Gwaenchanha, u’re still cute though..😀 One more thing, I love love love you, so do not cheat on me, okay? *evil smile*

Just.. let us start 2011 happily. I have many wishes in this year, and I’m sure that either you. So fighting~!! ^^

(okay, aku mulai bingung ini fancafe dari dia atau aku. -.-) Jadii, anggep aja dari Angela and Spencer, okay? Kekeke~~ Be healthy and happy for everyone who read this~ We love you~~~ (?)

17 thoughts on “[010111] Eunhyuk Fancafe Update

  1. Hahaha ecie harusnya ditulis lee family xD
    Btw neng, it’s me
    Evilia muehehe
    *nebeng acc org laen :p

    Happy nu year babyJ :3
    More better than before, happily eve afte wif hyukjae xD
    Regards..
    Mr. Evil and ms. Evilia plus babyhoon😄

    • Hahaha~ Lee family? Oke, next time aku ganti.😄
      Yaumpann, masih nebeng acc orang, mbak? XDD

      Happy new year too~😀
      mudah2an mbak evil makin sabar ama kelakuan si evil yak.😄
      Say my love for babyhoon~ :3

    • kemaren itu lagi jalan eh liat dikau ngepost ini, karena hp ga bsa ol jadi nebeng acc deh😄

      ne~~
      do’akan saia tabah dan sabar menghadapi dua evil *ciumcium😄
      ne.. uda disampein
      babyhoon give you flying kiss~ *emut😄
      also for all cute babyJ’s babies~

  2. Aaaaaaaah eunhyuk oppa cate banget sama ELF ho9
    Seneng deh jadi ELF
    Ngerasa dihargain banget sama SuJu he9
    #proudtobeELf

    Happy new year ya onn o(^▽^)o

    • Aaaaaaaah eunhyuk oppa care banget sama ELF ho9
      Seneng deh jadi ELF
      Ngerasa dihargain banget sama SuJu he9
      #proudtobeELF

      Happy new year ya onn o(^▽^)o

      • Hahaha.. walopun rada gelo, gitu2 dia sayang loh ama ELF.
        *dicium unyuk (?)*

        Iyaa~ happy new year too.😀
        We’ll have amazing year in 2011~ Aminn.🙂

  3. happy new year shelasatupaketsamaunyuk…

    De..de.. I love you too shelasatupaketsamaunyuk..
    *jiaaahh*

    hyuk sakit?
    Emang hyuk bisa sakit?
    *pletakk ditimpuk emas*

    cepet sembuh dah bang..kesian adekku kesepian gak ada yg ngedoger..
    *dicekek*

    oke ampun,ralat
    cepet sembuh dah bang,kesian adeku gk da yg ngehibur..walopun namamu dipake buat lappy nya tp dy sayang kamu kok..believe me..
    *gigit roti (?)*

    YAKK!! FIGHTING!!
    *tereak breng hubby*

    • Hepi nu year~~~😀

      Hahaha.. ga lahh, onn. Hyuk ga sakit, cuma kan dia bilang supaya kitanya yang jangan sakit.
      Buat aku, daripada dia bilang gitu mending dia aja yang jaga kesehatan disana. Gituu.🙂
      Ho’oh~ hyukie itu nama lepi itemku. Lucu dehh. Tapi lucuan unyuk. *apadeh gaje*
      FIGHTING~ FIGHTING~
      Onnie lama2 menularkan semangat positip niihh~~~😀

      • heuheu…kalu menurutku sih kyaknya masih lucuan lappy deh drpd unyuk..
        *digampar hyuk*

        iya dooongg..
        Kita harus semangat..
        Biar gk digangguin mahluk (?) bernama ‘sedih’,
        ‘beban’
        sama sohibnya satu lagi si ‘negative thinking’..

        Udah mule lg skolah?
        Semangat belajar ya honey..biar UN nya mulus,semulus kulit heechul oppa..
        *plakk*
        biar UN nya adem ayem,seadem ayem ddangkoma..
        *plakk again*

      • Hahaha~ lucuan lepi? Iya sihh. *loh?*
        Ga ding, lucuan unyuk.😄

        Ho’oh, kalo ilang semangat bisa2 mahluk2 itu mengganggu lagi.🙂
        Makasihh onn~

        Amin, amin. mudah2an kulitku bisa semulus kulit ichul *apadeh*
        UN.. oh, UN.. ><
        Makasihh supportnya onn, bantu doa juga yaa~🙂

  4. mumpung masih anget en lum telat2 banget,
    i would like like to say “py new year buar mR and Mrs. Spencer Lee” kekekeke

    wishing this year more better than before, okok??

    ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s